ADR Sud Muntenia

Eveniment național de diseminare al Proiectului SinCE-AFC, finanțat din Programul Interreg Europe, organizat de ADR Sud Muntenia, în data de 12 iulie

Eveniment național de diseminare al Proiectului SinCE-AFC, finanțat din Programul Interreg Europe, organizat de ADR Sud Muntenia, în data de 12 iulie
Dată început : 12 iulie 2022 10:00
Dată sfârșit : 12 iulie 2022 13:00
Locație : Consiliul Județean Călărași

Marți, 12 iulie 2022, începând cu ora 10:00, ADR Sud Muntenia va organiza, în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași, Evenimentul național de diseminare al proiectului SinCE-AFC. La întâlnire vor participa stakeholderi, precum și experți în domeniul economiei circulare și strategi importanți în inovare din România.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate: Proiectul SinCE-AFC; activitățile și rezultatele acestuia; Programul Operațional Regional Sud-Muntenia 2021-2027; Recomandări pentru îmbunătățirea politicilor în sectorul agroalimentar; Planul de acțiune - analiza principalelor acțiuni; Inițiativele derulate de Asociația Cluster Centru de Cercetare Agricolă Fundulea precum și Provocările antreprenoriale în economia circulară precum și Diseminarea bunelor practici din cadrul celui de-al șaselea seminar 11-12 mai 2022 din Debrecen, Ungaria.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia implementează în calitate de partener proiectul „SinCE-AFC-Consolidarea spiritului antreprenorial al IMM-urilor din lanțul agroalimentar în tranziția către economia circulară”, finanțat în cadrul celui de-al patrulea apel de proiecte al Programului Interreg Europe.

Obiectivul general al SinCE-AFC este îmbunătățirea politicilor în domeniul strategiilor de inovare regionale, prin facilitarea mecanismelor orizontale, care susțin și sporesc spiritul antreprenorial al IMM-urilor în sectorul agroalimentar prin exploatarea oportunităților de economie circulară.

Mai multe detalii cu privire la Proiectul SinCE-AFC puteți afla accesând https://www.adrmuntenia.ro/proiectul-sinceafc/static/1202.

Calendar evenimente

Restul de evenimente