ADR Sud Muntenia

Seminar privind absorbtia Fondurilor Structurale

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia continua seria de seminarii ce au ca scop pregatirea regiunii pentru absorbtia Fondurilor Structurale.

In data de 28 februarie a avut loc, in Aula Universitatii Valahia din Targoviste, o intalnire cu membrii grupurilor de parteneriat local din toate judetele regiunii Sud Muntenia. In cadrul reuniunii a fost prezentata aplicatia "Project Pipeline", aplicatie ce urmeaza sa fie utilizata pentru realizarea unui portofoliu de proiecte ce pot fi finantate din fondurile disponibile Romaniei dupa aderare. "Project Pipeline" este un instrument important care va permite construirea unei adevarate baze de date care acopera practic toate nevoile de finantare din regiunea Sud Muntenia.

Tot in cadrul intalnirii de pe 28 februarie , participantii au discutat despre Planul de Dezvoltare Regionala. De asemenea, au fost constituite grupuri de lucru care au luat in discutie urmatoarele teme: infrastructura regionala, dezvoltare regionala, dezvoltarea afacerilor, resurse umane.

Actiunea de la Targoviste a fost organizata cu sprijinul expertilor britanici din cadrul Conventiei de twinning- constructie institutionala- RO2003/IB/SPP/03.

 

 

Alte știri ADR Muntenia