ADR Sud Muntenia

Se amână concursul pentru ocuparea a două posturi de expert în cadrul Biroului Comunicare, Direcția Dezvoltare și Comunicare!

DSC_0335_ok_0.JPG

Având în vedere situația epidemiologică actuală, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia anunță amânarea concursului din data de 26 octombrie 2021, pentru ocuparea a două posturi de expert în cadrul Biroului Comunicare, Direcția Dezvoltare și Comunicare, la sediul central din municipiul Călărași.

Concursul este reprogramat să se desfășoare în data de 2 noiembrie 2021, începând cu ora 10.00, iar dosarele de înscriere se pot transmite online la adresa de e-mail resurseumane@adrmuntenia.ro, până în data de 29 octombrie 2021, ora 14.00.

În funcție de evoluția situației medicale și de publicarea unor noi decizii administrative ale autorităților privind criza epidemiologică, vom actualiza informațiile despre concurs.

Bibliografia și lista documentelor necesare înscrierii la concurs rămân neschimbate, și pot fi pot fi consultate și pe site-ul ADR Sud Muntenia, www.adrmuntenia.ro, secțiunea Comunicare > Bibliotecă Documente utile > Bibliografii concursuri angajare, link: https://www.adrmuntenia.ro/download_file/document/1248/Concurs-BC-26-10-2021.rar.

Alte știri ADR Muntenia