Acum ne puteți găsi și pe

Rezultatele concursului de planuri de afaceri „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”

În data de 1 noiembrie, au fost publicate rezultatele evaluării celor 106 aplicații ce au constituit obiectivul concursului de planuri de afaceri organizat în cadrul proiectului „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”, derulat de Asociația Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Clasamentul general privind planurile de afaceri declarate admise, precum și lista aplicațiilor respinse, după etapa de evaluare – faza B, pot fi consultate pe pagina dedicată proiectului „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia” de pe site-ul www.adrmuntenia.ro, link: https://adrmuntenia.ro/proiectul-start-pentru-afacerea-ta/static/1025

Grilele de evaluare au fost transmise pe e-mail fiecărui candidat în cursul zilei de 1 noiembrie.

Contestațiile pot fi transmise prin e-mail, la adresa aura.necsat@ptir.ro, în intervalul 2 – 5 noiembrie (termen maxim de transmitere – ora 18.00).

Proiectul „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia” este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) 2014 - 2020, Axa prioritară 3 „Locuri de muncă pentru toți”, Obiectiv specific 3.7: „Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană” și este implementat de ADR Sud Muntenia în perioada 3 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2020.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.