Acum ne puteți găsi și pe

Rezultatele concursului de idei de afaceri organizat în cadrul proiectului „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia” - județul Călărași

Joi, 13 septembrie 2018, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România a publicat rezultatele concursului de idei de afaceri organizat în cadrul proiectului „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”, pentru județul Călărași.

Pentru finalizarea cursurilor de formare antreprenorială, cursanții au depus proiectele cu ideile de afaceri. Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România a afișat rezultatele pentru câștigătorii concursului pentru grupa 8, județul Călărași. Primele trei persoane care au obținut punctajul cel mai mare vor primi un premiu în bani de 500 de lei.

Mai multe detalii puteți afla accesând următorul link: http://www.ptir.ro/2018/08/rezultatele-concursului-de-idei-de-afaceri-start-pentru-afacerea-ta-regiunea-sud-muntenia/ .

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.