ADR Sud Muntenia

PTJ: S-a lansat primul apel de proiecte dedicat IMM-urilor

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de Autoritatea de Management pentru Programul Tranziție Justă (PTJ) a lansat primul apel de proiecte dedicat Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM). Astfel, s-a publicat ghidului solicitantului „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – Componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă” din cadrul Programului Tranziție Justă 2021 – 2027.

Perioada pregătire a proiectelor: 20 octombrie - 20 decembrie 2023

Perioada de depunere a proiectelor: 20 decembrie 2023 - 20 martie 2024.

În perioada de pregătire, Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia în calitate de Organism Intermediar PTJ 2021-2027, va organiza în colaborare cu membrii grupului județean de coordonarea tranziției la neutralitatea climatică, evenimente de prezentare a apelului de proiecte.

Mai multe infromații despre ghid, găsiți pe website-ul ADR Sud-Muntenia, secțiunea PTJ: https://www.adrmuntenia.ro/apeluri-ptj/static/1781  sau  de pe site-ul MIPE: https://mfe.gov.ro/ghidul-solicitantului-pentru-actiunea-dezvoltarea-intreprinderilor-si-a-antreprenoriatului-componenta-investitii-pentru-dezvoltarea-imm-care-sprijina-cresterea-dur-2/

Alte știri ADR Muntenia