ADR Sud Muntenia

Participarea ADR Sud-Muntenia la sesiunea de lucru privind accelerarea procesului de dezvoltare regională

În data de 29 decembrie 2022, la Alba Iulia, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel-Ioan Boloș, a avut o importantă întrevedere de lucru privind accelerarea procesului de dezvoltare regională cu reprezentanții Agențiilor pentru Dezvoltare Regională (ADR) din România.


ADR Sud-Muntenia a fost reprezentată de Liviu Gabriel Mușat, directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia și Andreea-Mirela Tache, directorul economic al instituției.


În cadrul evenimentului au fost abordate subiecte referitoare la stadiul implementării Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020 la nivelul Regiunilor de Dezvoltare, la procedurile de încheiere a Programului Operațional și aspecte privind implementarea noilor Programe Regionale de dezvoltare (lansarea apelurilor de proiecte și pregătirea Sistemului de Management și Control pentru auditul de sistem).


Pentru Regiunile de Dezvoltare din România, procesul de descentralizare a dezvoltării regionale trebuie să ducă la o mai bună absorbție a fondurilor europene, deschizând perspectiva unei bune administrări a resurselor ce sunt încredințate la nivel local.

2_9.jpg
1_8.jpg
3_6.jpg
4_7.jpg

Alte știri ADR Muntenia