ADR Sud Muntenia

Noi studenţi, la ADR Sud Muntenia, pe perioada vacanţei de vară!

În data de 10 iulie, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat un concurs pentru angajarea, pe perioadă determinată, de studenţi care urmează cursurile unei instituţii de învăţământ superior – studii la zi, în ani terminali.

La sediul Agenţiei s-au înscris 13 studenţi, care au dorit să-şi petreacă vacanţa de vară într-un mod activ. După procesul de evaluare a dosarelor de înscriere au fost selectate nouă persoane care corespundeau cerinţelor specificate în anunţ. În urma susţinerii interviului au fost aleşi opt studenţi, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 21 de ani, care vor încheia contracte de muncă, pe perioadă determinată, în timpul vacanţei de vară. Ei vor lucra în cadrul direcţiilor Organism Intermediar, Dezvoltare şi Economic, precum şi în cadrul Serviciului Comunicare. Aceştia se vor bucura de toate drepturile salariale ale unui angajat al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Programul destinat în exclusivitate studenţilor a ajuns la cel de-al patrulea an de desfăşurare. Prin această iniţiativă, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia doreşte să ofere avantajul familiarizării studenţilor cu programele finanţate de Uniunea Europeană şi cu un mediu de lucru performant. Totodată, se doreşte ca acest program să contribuie la dezvoltarea profesională ulterioară a studenţilor. În plus, se oferă posibilitatea încheierii unor contracte de muncă la terminarea studiilor.

Alte știri ADR Muntenia