ADR Sud Muntenia

CONSULTARE PUBLICĂ: Analiza avantajelor competitive și a potențialului de inovare a regiunii Sud Muntenia 2021-2027

În cadrul următorului buget pe termen lung al UE pentru 2021-2027, Comisia propune modernizarea politicii de coeziune, principala politică de investiție a U.E. 

Pentru pregătirea Obiectivului de politică „O Europă mai inteligentă”, Guvernul României a elaborat „Memorandumul Guvernului României cu tema Măsuri necesare îndeplinirii condiției favorizante: Buna guvernanță a Strategiei naționale sau regionale de specializare inteligentă” nr. 20/4180/TG/08.03.2019.

Astfel, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia lansează spre consultare publică Capitolul 1 „Analiza avantajelor competitive și a potențialului de inovare a regiunii Sud Muntenia” din cadrul Strategiei de Specializare Inteligentă a regiunii Sud Muntenia” (RIS3 SM).

Scopul Strategiei de Dezvoltare Inteligentă este de a sprijini acele sectoare în care economia regională este competitivă pe pieţele globale, schimbând şi modernizând modelele de producţie existente.  

În scopul finalizării Strategiei de Specializare Inteligentă a regiunii Sud Muntenia, reprezentanții mediilor de afaceri, academic și de cercetare, ai administrației publice și din sfera civilă sunt rugați să transmită observațiile/propunerile privind îmbunătățirea documentului până la data de 31 martie 2020 pe adresa de email: programe@adrmuntenia.ro.

Documentul poate fi descărcat accesând următorul link: https://www.adrmuntenia.ro/download_file/article/451/2-Sectiune-SSI-15-11-2019.pdf.

Alte știri ADR Muntenia