ADR Sud Muntenia

Întâlnire de lucru pe teme economice, în municipiul Pitești

Liviu Gabriel Mușat, directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, alături de Andreea-Mirela Tache, director Cabinet Director General, au participat vineri, 3 februarie 2023, la invitația președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, George Caval, la o întâlnire de lucru pe teme economice.

La evenimentul derulat în sala de ședințe a Primăriei Pitești, au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, parlamentarii de Argeș, printre care și Simona Bucura-Oprescu, primarii din Mioveni, Câmpulung, Curtea de Argeș, Topoloveni, Costești, Bascov, Ștefănești și Mărăcineni, reprezentanții Prefecturii, ai mediului de afaceri argeșean și ai universităților din Pitești.

Întâlnirea a fost un prilej de a prezenta și de a analiza împreună ideile de investiții necesare dezvoltării comunităților argeșene și câteva modificări legislative de interes pentru autoritățile locale și mediul de afaceri. Pe ordinea de zi s-au aflat subiecte precum: infrastructura rutieră, achiziționarea mijloacelor de transport ecologice, atragerea investitorilor străini, realizarea unui domeniu schiabil, parc fotovoltaic, stabilirea unei strategii comune a tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniu, pentru dezvoltarea turismului în județul Argeș. 

ADR Sud-Muntenia este Autoritate de management pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 și va gestiona peste 1,5 miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii - Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 este publicat pe site-ul Agenției, www.adrmuntenia.ro, în secțiunea Despre noi > Activitatea ADR Sud – Muntenia > Dezvoltare regională > 2021-2027 > PR Sud ‐ Muntenia 2021‐2027, link: https://www.adrmuntenia.ro/programul-regional-sudmuntenia-20212027/static/1295

 

 

Alte știri ADR Muntenia