ADR Sud Muntenia

Informatie pentru presa

Te gândesti la Bruxelles?

Ambasada Marii Britanii te trimite la Londra!

 

Concurs pentru jurnalisti

Poti sa deschizi portile unei redactii londoneze pentru zece zile si sa lucrezi cot la cot cu colegii britanici in timpul summit-ului Consiliului European, la inchiderea Presedentiei britanice a UE.

 

Pana pe 24 octombrie asteptam de la tine un material pe teme europene.Daca nu ajungi la Londra, sunt si alte premii in joc.Poti sa iti redactezi stirile pe un laptop sau sa le trensmiti de pe noul tau telefon mobil cu reportofon si camera foto incorporate.

Ne vedem pe teren!

 

Concurs pentru studenti

Ai ocazia sa vizitezi Ministerul de Externe britanic si sa te intalnesti cu echipa Presedentiei britanice a UE.

 

Scrie pana pe 24 octombrie un eseu in limba engleza cu tema "Romania stie mai multe despre Uniunea Europeana decat UE despre Romania" si ai grija sa ajunga la noi prin e-mail, la competitions@ines.ro, impreuna cu numele tau, adresa si facultatea la care esti student. Ne vedem la aeroport!

 

Concurs pentru liceeni

UE, Bruxelles, Comisia Europeana: ai idee ce inseamna toate acestea?

Atunci spune ce crezi despre "Romania in Uniunea Europeana" sub orice forma vrei tu(fotografie,desen,materiale in limba engleza si lista poate continua).

 

Trimite lucrarea la Ambasada Marii Britanici pana pe 24 octombrie si daca castigi, vei petrece o zi cu ambasadorul Quinton Quayle.

Ca sa afli mai multe intra pe www.britishembassy.gov.uk/romania

 

 

Alte știri ADR Muntenia