ADR Sud Muntenia

Lansarea Apelului DepoSIt pentru companii

Pe cine căutăm?

IMM-uri inovatoare în domeniile Smart Health, Smart Mobility și Smart Living pot să își testeze potențialul de inovare!

În cadrul proiectul DepoSIt s-a lansat în data de 17 august 2020 Apelul pentru Acțiunea Pilot care oferă IMM-urilor inovatoare active în domeniile Smart Health, Smart Mobility și Smart Living, posibilitatea de a participa la testarea unui nou instrument de audit pentru inovare, în scopul stimulării înțelegerii oportunităților lor de inovare, inclusiv a celor legate de provocările actuale ale societății și a capacităților lor de management.

Performanța lor de inovare va fi analizată pe parcursul unui an pentru a vedea dacă instrumentul de audit al inovării poate aduce schimbări semnificative în afaceri și în ce condiții adoptarea acesteia ar trebui recomandată altor agenții de inovare în viitor.

Pentru a participa la acțiunea pilot, companiile trebuie să fie localizate într-una din următoarele țări: Italia, România, Spania, Olanda, Croația și Germania.

Cum să aplici?

Citiți cu atenție Termenii de Referință și accesați link-ul https://forms.gle/ZzEQt9t7r8dNEM8b8 pentru a vă exprima intenția de a vă înscrie pentru testare.

Termen limită de primire a Expresilor de Interes: 30 septembrie 2020.

Avantajele înscrierii:

Acțiunea pilot DepoSIt vă va oferi un avantaj concret - gratuit - în ceea ce privește identificarea de oportunități de afaceri inovatoare.

Mai mult, participând la acest proiect, vă puteti exprima opinia privind eficacitatea politicilor de inovare și a măsurilor de sprijin pentru companii, care vor influența viitoarele politici de susținere a inovării.

Mai multe informații:

Expresiile de interes vor fi colectate la nivel național. Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactati pe e-mail programe@adrmuntenia.ro.

Așteptăm cu nerăbdare să descoperim potențialul dvs. de inovare!

Alte știri ADR Muntenia