ADR Sud Muntenia

Concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Compartimentului Formare și Pregătire Profesională la sediul central din Călărași - 14 martie 2019

AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD- MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ  ÎN DATA DE 14 MARTIE 2019, CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE EXPERT ÎN CADRUL COMPARTIMENTULUI FORMARE ȘI PREGĂTIRE PROFESIONALĂ, LA SEDIUL CENTRAL  DIN CĂLĂRAȘI, STR. GEN. CONSTANTIN PANTAZI, NR.7A. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerinţe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • Candidatul să aibă studii superioare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentul acesteia, în domeniul științelor sociale;
  • Candidatul să fie absolvent al cursului de ”Formator” sau al modulului pedagogic;
  • Abilități foarte bune de comunicare și organizare;
  • Disponibilitate pentru deplasarea în regiune.

Reprezintă avantaj:

  • Posesor permis  conducere categoria B.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, până la data de 13 martie 2019, ora 12.00.

Concursul se va desfăşura în data de 14 martie 2019  la sediul central al ADR Sud Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informații suplimentare se pot obține la sediul ADR Sud-Muntenia str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoane de contact: Traian Daniela Camelia- Director adjunct dezvoltare și comunicare/ email: da.dezvoltare@adrmuntenia.ro și Mâțu Ioana- Șef birou resurse umane/e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro . Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum si documentele necesare inscrierii la concurs pot fi consultate si pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca - Documente utile - Bibliografii concursuri de angajare), link: https://www.adrmuntenia.ro/docs/108/bibliografii-concursuri-angajare.