ADR Sud Muntenia

Concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic în cadrul Biroului juridic, în data de 14 iulie 2021, la sediul central din municipiul Călărași

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia organizează, în data de 14 iulie 2021, concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic în cadrul Biroului Juridic, la sediul central din municipiul Călărași. Contractul individual de muncă va fi pe durată determinată de 12 luni din momentul angajării.

Cerințe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • Studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor juridice, specializarea drept;
  • Experiență minim 6 luni în domeniul juridic;
  • Cunoștințe foarte bune de operare pe calculator.

Alte cerințe:

  • Disponibilitate pentru deplasări în regiune.

Dosarele de înscriere se vor transmite online, la adresele de e-mail resurseumane@adrmuntenia.ro și juridic@adrmuntenia.ro până la data de 12 iulie 2021, ora 17.00.

Concursul se va desfășura la sediul central al ADR Sud Muntenia din muncipiul Călărași, str. Gen. Constantin Pantazi nr. 7A, jud. Călărași, în data de 14 iulie 2021, începând cu ora 10.00.

Concursul se va desfășura cu respectarea legislației în materie de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 (distanțare socială și obligativitatea purtării măștii).

Informații suplimentare se pot obține la tel. 0242/331.769, persoane de contact: Pătra Rodica - șef birou juridic, e-mail: juridic@adrmuntenia.ro și  Mâțu Ioana - șef birou resurse umane, e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro. Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum și documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro, secțiunea Comunicare > Bibliotecă > Documente utile > Bibliografii concursuri angajare, link: https://www.adrmuntenia.ro/download_file/document/1242/Concurs-biroul-juridic-14-07-2021.rar.

Sediul ADR Sud Muntenia
Sediul ADR Sud Muntenia