ADR Sud Muntenia

Diplome de excelență pentru doi primari din regiunea Sud-Muntenia, la Gala „România ești Tu!”

Zilele trecute, la Palatul Parlamentului, sub semnul recunoașterii oamenilor deosebiți din România, a avut loc cea de-a doua ediţie a Galei „România eşti Tu!” şi lansarea volumului II al cărții  „100 îngeri pentru România” ce cuprinde povești de business de „Dragă Tu- tu, parte din România”.

În cadrul evenimentului, doi primari din regiunea Sud-Muntenia au primit diplome de excelenţă pentru Management eficient prin investiții/proiecte cu impact pentru comunitate.

Vorbim despre Gheorghiţă Boțârcă, primarul oraşului Topoloveni şi Victor Drăguşin, primarul municipiului Alexandria, premiaţi în cadrul Galei pentru dezvoltarea comunităţilor din care fac parte, dezvoltare realizată şi în urma implementării proiectelor cu finanţare europeană.

„Topoloveni erste un oraş nou, cu perspective noi, dar şi un oraş care a accesat aproape toate liniile de finanţare pentru a aduce bunăstare în comunitate. Dintre toate aceste proiecte amintim: modernizare şi dotarea şcolilor din oraş, modernizarea străzilor şi trotuarelor, extinderea reţelei de gaze naturale, continuarea construcţiei de peste 30 locuinţe în locul târgului vechi şi peste 137 locuinţe în punctul Verzea, nu în ultimul rând construirea Campusului Tehnologic de 120 ha, în care se realizează pas cu pas dezvoltare din PUG a zonei industrial şi care a ajuns la 40% din parcul industrial aflat în viziunea şi strategia de dezvoltare a localităţii”, a declarat primarul oraşului Topoloveni, Gheorghiţă Boțârcă

„Alexandria este un oraş European, iar când spunem acest lucru avem în Vedere că aici nu mai există străzi neasfaltate, fără trotuare, şi nici zone în care să nu fi trecută echipele de muncitori pentru reabilitări majore. Au fost atrase proiecte europene în valoare de peste 385 milioane de lei prin intermediul programelor POR şi PNRR, dar şi peste 245 milioane de lei prin fonduri guvernamentale”, a menţionat primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin.

Gala „România Ești Tu!” - își propune să scoată în față veritabile modele ale societății noastre, care activează în business, administrație publică centrală și locală, filantropie, relații publice, educație, sport, film sau teatru.

botarca.jpg
5_6.jpg
4_18.jpg
3_13.jpg

Alte știri ADR Muntenia