ADR Sud Muntenia

Cursuri online de formare pentru experții de la nivel tehnic din statele membre ale Uniunii Europene

Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

În perioada ianuarie - februarie 2022, Unitatea E.1 a DG REGIO (Departamentul pentru politică regională și urbană) organizează două sesiuni online de formare pentru experții din statele membre ale Uniunii Europene (UE). Formarea este oferită gratuit participanților din autoritățile de management din cadrul FEDR (Fondul European pentru Dezvoltare Regional), FC (Fondul de coeziune) și FSE (Fondul Social European), din organismele intermediare și din autoritățile de audit și se adresează experților de la nivel tehnic, având cel puțin 2 ani de experiență în fondurile ESI (Fondurile structurale și de investiții europene).

Prima sesiune de instruire se va desfășura în perioada 24-28 ianuarie și are ca temă achizițiile publice strategice – „Modificări-cheie în directivele privind achizițiile publice și achizițiile strategice (achiziții inovatoare, ecologice și responsabile din punct de vedere social)” – în programele și proiectele finanțate din fondurile ESI pentru statele membre, iar linkul pentru înregistrare, precum și materialele de formare pot fi găsite accesând următorul link: https://ec.europa.eu/regional_policy/index.cfm/en/information/legislation/guidance/training/#5.

A doua sesiune de formare este programată pentru perioadele 7-8 și 10-11 februarie și se referă la ajutoarele de stat în cadrul programelor și proiectelor finanțate din fondurile ESI pentru statele membre. Linkul pentru înregistrare, precum și materialele de formare pot fi găsite vizitând pagina https://ec.europa.eu/regional_policy/en/information/legislation/guidance/training/#4.

Alte știri ADR Muntenia