ADR Sud Muntenia

Conferința „Fonduri Europene 2021-2027 pentru IMM-uri”, la Ploiești

Joi, 8 septembrie a.c., Gabriela Călin, directorul Direcției Autoritatea de Management POR Sud Muntenia din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a prezentat noutățile aduse de Programul Operațional Regional 2021-2027, în cadrul Conferinței „Fonduri Europene 2021-2027 pentru IMM-uri”, desfășurată la Ploiești.

Consiliul Judeţean Prahova a fost gazda dezbaterilor privind oportunităţile de finanţare şi garantare existente şi viitoare. La evenimentul derulat în cadrul conferinţei regionale „Fonduri Europene 2021-2027”, regiunea Sud Muntenia, organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) în parteneriat cu Patronatul IMM-urilor din Prahova, au participat reprezentanții mediului de afaceri din județ, dar şi cei care intenţionează să-şi deschidă propria firmă în regiunea Sud – Muntenia.

Participanții la eveniment au primit informații despre liniile de finanțare REGIO, posibilitățile de dezvoltare existente la nivel regional, tendințele și prioritățile Uniunii Europene (UE), astfel încât ideile de afaceri ale antreprenorilor din regiunea Sud – Muntenia să aibă șanse maxime de realizare.

Alte știri ADR Muntenia