ADR Sud Muntenia

Conferinta “Corectiile /Reducerile Financiare si Aspectele Penale”

Doamna Gabriela CALIN, sef Birou Audit Intern ADR Sud-Muntenia (partener eveniment), va participa in calitate de invitat special in data de 02 noiembrie 2012, in Bucuresti, la Conferinta cu tema Corectiile / Reducerile Financiare si Aspectele Penale”.

Evenimentul este organizat de Proiect ContaPlus, in colaborare cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, si va avea loc incepand cu ora 09:00, la Centrul de Conferinte al Hotelului Athenee Palace Hilton Bucuresti.

Conferinta are loc intr-un context caracterizat de probleme sistemice si legislative relevate de activitatile de audit realizate in Romania de reprezentantii Comisiei Europene (CE), care au determinat decizia de presuspendare totala sau partiala a trei programe operationale, precum si aplicarea de corectii financiare severe pentru POSDRU. 

Pe fondul recomandarilor CE si in perspectiva anumitor modificari legislative preconizate pentru anul 2013 in materie de achizitii publice si accesare/utilizare fonduri europene, evenimentul se adreseaza tuturor celor care opereaza in domeniu si pot semnala probleme intampinate in practica si/sau contribui cu propuneri de solutii si reglementari pentru viitor. In acest sens, Conferinta isi propune sa reuneasca intr-un cadru propice dezbaterilor constructive expertii si reprezentantii autoritatilor/institutiilor cu atributii in gestionarea si monitorizarea fondurilor europene si beneficiarii acestor fonduri in Romania.

Tot in calitate de invitati speciali, la Conferinta vor participa si Dl. Eugen TEODOROVICI, consilier de stat al Primului-ministru, Dl. Mircea DRAGHICI, consilier onorific al Primului-ministru, deputat in Parlamentul Romaniei, Dl. Lucian Dan VLADESCU, Presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), Dna. Cristina SPOIALA, sef serviciu in cadrul ANRMAP, Dl. Viorel PARVU, presedintele Completului 3, membru al Colegiului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), Dna. Victoria HODINA, consilier in cadrul Autoritatii de Management din cadrul Ministerului Finantelor Publice, Dna. Daniela MANUC, Director General Adjunct AM POSDRU, Dna. Florentina COSTACHE, Director General AM POS Transport, Dl. Aurel MANDROIU, Director Directia Fonduri Structurale AM POS Mediu, Dl. Emilian TRAISTA, sef departament ANSA (partener eveniment), precum si expertii juristi ai Proiect Contaplus, doamnele Cezarina FALAN si Violeta STEFANESCU. Moderatorul evenimentului va fi Doamna Aida CATANA, consultant expert in managementul proiectelor cu finantare europeana.

Detalii despre eveniment  se pot gasi pe website-ul www.proiect-contaplus.ro

Alte știri ADR Muntenia