Acum ne puteți găsi și pe

Concurs pentru ocuparea unui post de jurist în cadrul Compartimentului Juridic, la sediul central din Municipiul Călăraşi - 23 septembrie 2015

AGENŢIA pentru DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 23.09.2015, CONCURS PENTRU OCUPAREA A UNUI POST DE JURIST ÎN CADRUL COMPARTIMENTULUI JURIDIC, LA SEDIUL CENTRAL DIN CALARASI, STR. GEN. CONSTANTIN PANTAZI, NR.7A. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerinţe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • Candidaţii să aibă calitatea de consilier juridic definitiv;
  • Candidaţii să îndeplinească şi celelalte condiţii prevăzute de legea 514/2003, respectiv cele prevăzute de statutul profesiei de consilier juridic pentru exercitarea profesiei;
  • Cunoştinţe foarte bune de operare pe calculator.

Cerinţe suplimentare:

  • posesor permis de conducere auto şi disponibilitatea deplasării în regiune.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, până la data de 21 septembrie 2015, ora 17.00.

Concursul se va desfăşura în data de 23 septembrie 2015 la sediul central al ADR Sud Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul ADR Sud-Muntenia str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoană de contact: Ioana Mâţu - Şef birou resurse umane/e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro.

Cuprinsul prezentului anunţ, bibliografia, precum si documentele necesare inscrierii la concurs pot fi consultate si pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile), link: http://www.adrmuntenia.ro/documente/concurs-consilier-juridic--septembrie-2015.rar.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.