Acum ne puteți găsi și pe

Concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Serviciului Comunicare, Direcția Dezvoltare și Comunicare, la sediul central din Călărași, în data de 19 iulie 2018

AGENTIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALA SUD- MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ  ÎN DATA DE 19 IULIE 2018, CONCURS PENTRU OCUPAREA A UNUI POST DE EXPERT ÎN CADRUL SERVICIULUI COMUNICARE, DIRECȚIA DEZVOLTARE ȘI COMUNICARE, LA SEDIUL CENTRAL  DIN CALARASI, STR. GEN. CONSTANTIN PANTAZI, NR.7A. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerințe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • Studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau studii de masterat absolvite cu diplomă în unul dintre următoarele domenii: filologie, științele comunicării sau sociologie(specializarea sociologie);
  • Experiență de minim 2 ani în unul dintre domeniile sus-menționate;
  • Cunoștințe foarte bune de limba română;
  • Capacitatea de a lucra în echipă;
  • Capacitate de sinteză și analiză;
  • Excelente abilități de comunicare şi prezentare
  • Cunoștințe foarte bune de operare pe calculator.

Cerințe suplimentare:

  • posesor permis de conducere auto şi disponibilitate pentru deplasări în regiune.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, până la data de  18 iulie 2018, ora 12.00.

Concursul se va desfăşura în data de 19 iulie 2018  la sediul central al ADR Sud Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informații suplimentare se pot obține la sediul ADR Sud-Muntenia str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoană de contact: Traian Daniela Camelia- Director adjunct dezvoltare și comunicare/ email: da.dezvoltare@adrmuntenia.ro și Mâțu Ioana- Șef birou resurse umane/e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro . Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum si documentele necesare inscrierii la concurs pot fi consultate si pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile), link: https://www.adrmuntenia.ro/download_file/document/1083/Concurs%20expert%20comunicare%20iulie%202018.zip.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.