ADR Sud Muntenia

Concurs pentru ocuparea unui post de conducător auto în cadrul Serviciului Administrativ, la sediul central din municipiul Călărași, în data de 5 decembrie 2018

AGENŢIA pentru DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ  ÎN DATA DE 5 DECEMBRIE 2018 CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE CONDUCĂTOR AUTO ÎN CADRUL SERVICIULUI ADMINISTRATIV, LA SEDIUL CENTRAL DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerinţe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • candidatul să fie absolvent de studii medii;
  • posesor de permis de conducere valabil pentru șofer profesionist- categoria B obligatorie;
  • minim 5 ani experiență în activitatea de transport persoane;
  • capacitatea de a lucra în echipă;
  • capacitatea de a asumare a responsabilităților

Cerințe suplimentare:

  • disponibilitate pentru deplasări frecvente în Regiune;
  • cunoștințe specifice întreținerii autovehiculelor

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din municipiul Călărași, până la data de 04.12.2018 , ora 12.00.

Concursul se va desfăşura în data de 05.12.2018 la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul ADR Sud-Muntenia, str.Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călărași, tel. 0242/331 769 și/sau la următoarele persoane de contact: Crivăț Aurelian Dănuț- șef serviciu administrativ, e-mail: administrativ@adrmuntenia.ro şi Mâțu Ioana- șef birou resurse umane-e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro.Cuprinsul prezentului anunţ, bibliografia, precum şi documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate şi pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea https://www.adrmuntenia.ro/docs/108/bibliografii-concursuri-angajare).