ADR Sud Muntenia

Concurs pentru ocparea unui post de expert in cadrul Serviciului Urmarirea Impactului- Biroul Judetean Ialomita

AGENTIA pentru DEZVOLTARE REGIONALA SUD MUNTENIA ORGANIZEAZA  IN DATA DE 13 NOIEMBRIE 2009, CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE EXPERT IN CADRUL SERVICIULUI URMARIREA IMPACTULUI PROGRAMELOR OPERATIONALE ASUPRA STRATEGIILOR REGIONALE, JUDETENE SI LOCALE LA BIROUL JUDETEAN IALOMITA AL ADR SUD MUNTENIA, DIN MUNICIPIUL SLOBOZIA. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA VA FI PE DURATA DETERMINATA SI VA FI INCHEIAT PENTRU A INLOCUI UN ANGAJAT AL CARUI CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA ESTE SUSPENDAT(ART. 81, lit.a). DURATA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA VA EXPIRA IN MOMENTUL INCETARII MOTIVELOR CE AU DETERMINAT SUSPENDAREA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA AL ANGAJATULUI TITULAR(ART.82,ALIN.(2) DIN CODUL MUNCII).    
Cerinte obligatorii pentru ocuparea postului:
•    Studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalent, in domeniul tehnic sau in domeniul economic ;
•    Cunostinte bune de limba engleza (scris, citit, vorbit); cunoasterea unei alte limbi straine reprezinta un avantaj;
•    Cunoştinţe foarte bune de operare pe calculator;
•    Capacitatea de a lucra in echipa;
•    Bune abilitati de comunicare si prezentare.
Cerinte suplimentare:
•     Posesor permis de conducere auto şi posibilitatea deplasării în Regiune.
Dosarele de inscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia  pana la data de 11 noiembrie 2009,  ora 17:00.
Concursul se va desfasura in data de 13 noiembrie 2009 la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Calarasi, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1, jud. Calarasi, incepand cu ora 10.00.
Informatii suplimentare se pot obtine la sediul ADR Sud-Muntenia, str.1 Decembrie 1918, nr. 1, Calarasi, tel. 0242/331769. Persoane de contact: Mircea Enescu– Director adjunct Dezvoltatare /e-mail: da.dezvoltare@adrmuntenia.ro si Ioana MATU- Sef Birou Resurse Umane/e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro. Cuprinsul prezentului anunt, bibliografia, precum si documentele necesare inscrierii la concurs pot fi consultate si pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile) .