ADR Sud Muntenia

Concurs, în data de 20 decembrie 2021, pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Serviciului Proiecte și Relații Internaționale, Direcția Dezvoltare și Comunicare, la sediul central din municipiul Călărași

DSC_0335_ok_2.JPG

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia

Organizează, în data de 20 decembrie 2021, concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Serviciului Proiecte și Relații Internaționale, Direcția Dezvoltare și Comunicare, la sediul central din municipiul Călărași. Contractul individual de muncă va fi pe durată determinată de12 luni din momentul angajării.

Cerințe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • Studii superioare absolvite cu diplomă de licență;
  • Cunoștințe foarte bune de limba engleză (scris, vorbit, citit);
  • Cunoștințe foarte bune de operare pe calculator;
  • Capacitate de a lucra în echipă;
  • Abilități excelente de comunicare și prezentare.

Alte cerințe:

  • Disponibilitate pentru deplasări în țară și în străinătate.

Dosarele de înscriere se vor transmite online, la adresa de e-mail resurseumane@adrmuntenia.ro, până la data de 15 decembrie 2021, ora 12.00.

Concursul se va desfășura la sediul central al ADR Sud Muntenia din municipiul Călărași, str. Gen. Constantin Pantazi nr. 7A, jud. Călărași, în data de 20 decembrie 2021, începând cu ora 10:00.

Concursul se va desfășura cu respectarea legislației în materie de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 (distanțare socială și obligativitatea purtării măștii).

Informații suplimentare se pot obține la tel. 0242/331.769, persoane de contact: Traian Daniela Camelia - director, Direcția Dezvoltare și Comunicare, e-mail da.dezvoltare@adrmuntenia.ro și Mâțu Ioana - șef Birou Resurse Umane, e-mail resurseumane@adrmuntenia.ro. Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum și documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro, secțiunea Comunicare > Bibliotecă > Documente utile > Bibliografii concursuri angajare, link: https://www.adrmuntenia.ro/download_file/document/1257/bibliografie-concurs-serviciul-proiecte-20-12-2021.rar.