ADR Sud Muntenia

Catalogul surselor de finanţare pentru Programul Cadru Şapte (FP7)

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a realizat traducerea pentru noile apeluri de propuneri de proiecte lansate de Comisia Europeană, pentru Programul Cadru 7 ( FP7).
Catalogul surselor de finanţare pentru Programul Cadru Şapte (FP7), este un material informativ referitor la o serie de apeluri de propuneri de proiecte  lansate de Comisia Europeană, pentru întreg Programul Cadru 7, având la bază Programele de Lucru din 2011.
Materialul sus-menţionat cuprinde informaţii referitoare la solicitanţii eligibili, schema de finanţare, valoarea grantului acordat de Comisia Europeană, contribuţia Uniunii Europene, pentru fiecare din cele 81 de apeluri de propuneri de proiecte lansate în cadrul Programului Cadru 7.
Materialul este  publicat pe site-ul nostru, http://www.adrmuntenia.ro/, la secţiunea Bibliotecă/Documente Utile şi va fi pus la dispoziţia Membrilor Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, consiliilor judeţene şi locale şi prefecturilor din regiune, universităţilor şi institutelor de cercetare, mediului de afaceri, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, reprezentanţilor mass-media de la nivelul Regiunii Sud Muntenia şi altor actori interesaţi.
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi Serviciul Urmărirea Impactului Programelor Operaţionale, la tel/fax.:0242/313.371, e-mail: programe@adrmuntenia.ro.
Pentru mai multe informaţii referitoare la apelurile lansate de Comisia Europeană în cadrul Programului Cadru 7, vă rugăm să contactaţi Punctele Naţionale de Contact , la adresa web: http://cordis.europa.eu/fp7/ncp_en.html

Alte știri ADR Muntenia