ADR Sud Muntenia

BRCT Călăraşi şi-a prezentat bilanţul activităţii pe anul 2013

2-1397651904.jpg

În data de 16 aprilie, la sediul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră (BRCT) Călăraşi pentru Graniţa România - Bulgaria au avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Director şi cea a Adunării Generale, conduse de directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, în calitate de preşedinte al Consiliului Director al BRCT Călăraşi.

Membrii Consiliului Director au aprobat proiectele de hotărâre ce vizează organizarea şi funcţionarea BRCT Călăraşi, precum şi raportul de activitate şi financiar-contabil al instituţiei pentru anul 2013. Cu această ocazie, organigrama BRCT Călăraşi a fost extinsă prin adăugarea posturilor pentru sucursala din Ruse (Bulgaria) a Biroului. Despre această decizie de extindere, preşedintele Consiliului Director, Liviu Muşat, a afirmat următoarele: „Sunt încrezător că această sucursală este mai mult decât binevenită, cu atât mai mult cu cât răspunde nevoilor pe care noi le-am identificat în rândul beneficiarilor Programului, cu predilecţie în rândul celor de pe malul drept al Dunării, din Bulgaria. Demonstrăm faptul că ţinem cont de experinţa acumulată din actualul program şi creăm premisele unui sistem de implementare fluent.”

Mai multe detalii despre cele două evenimente desfăşurate la sediul BRCT Călăraşi, precum şi informaţii despre Programul de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria găsiţi pe pagina de internet a programului: www.cbcromaniabulgaria.eu.

Alte știri ADR Muntenia