ADR Sud Muntenia

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia lansează un program destinat în exclusivitate studentilor

În perioada 3 – 10 iulie 2008, ADR Sud Muntenia selectează studenţi în vederea efectuării practicii de specialitate. Aceştia vor putea lucra pe perioada 15 iulie – 1 septembrie 2008, pe bază de contract de muncă, pe perioadă determinată, într-una din cele mai moderne instituţii din regiunea Sud Muntenia.

 

Avantaje oferite:
  • Familiarizarea cu programele finanţate de Uniunea Europeană;
  • Mediul de lucru performant;
  • Posibilitatea încheierii unor contracte de muncă full time la terminarea studiilor;
  • Salariu atractiv.

 

             Selecţia studenţilor se va face pe baza CV-ului. Cunoaşterea limbii engleze reprezintă un avantaj. Interviul, la care vor fi chemaţi candidaţii selectaţi, va avea loc pe data de 11 iulie 2008, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

 

             Aşteptăm CV-urile dumneavoastră însoţite de o adeverinţă care să ateste faptul că urmaţi cursurile unei instituţii de învăţământ superior-studii la zi  şi în care să se specifice perioada de vacanţă. Aceste documente se depun până pe data de 10 iulie 2008, la sediul ADR Sud Muntenia, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1, Călăraşi, tel. 0242-331-769, fax 0242-313-167, e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro, persoană de contact: Oana MÂŢU, Şef Birou Resurse Umane.
 

 


 

Alte știri ADR Muntenia