ADR Sud Muntenia

ADR Sud-Muntenia, reprezentată la „Topul Național al Firmelor Private din România”

În data de 1 noiembrie a.c., Liviu Gabriel Mușat, directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, împreună cu directorul Cabinetului Directorului General, Andreea-Mirela Tache, au participat la evenimentul „Topul Național al Firmelor Private din România”, desfășurat la Ateneul Român.

La eveniment au participat prim-ministrul României, Ion Marcel Ciolacu, împreună cu alți membri ai Cabinetului de miniștri.

De 31 de ani, Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) organizează cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi ale României. Evenimentul premiază anual companiile românești care au înregistrat performanțe economice notabile și au adus valoare comunității și economiei românești. Până în prezent CNIPMMR are peste 60,000 de firme membre și aproximativ 100 de milioane de euro gestionate prin proiecte europene.

De-a lungul celor 30 de ediții, evenimentul „Topul Național al Firmelor Private din România” s-a bucurat de prezența a peste 17.000 de participanți și a premiat aproape 21.000 de firme în plen.

În cadrul evenimentului, pe baza informațiilor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, în funcție de profitul brut, cifra de afaceri, productivitate și performanță globală în afaceri, au fost acordate mai multe categorii de premii:

  • Naţionale generale (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate);
  • Naționale, pe domenii de activitate – cod CAEN (micro, mici, mijlocii, mari și pentru nou înființate);
  • Regionale generale și județene (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate).

Ierarhizarea firmelor ce s-au aflat pe podiumul de la Ateneu a fost realizată pe baza următoarelor criterii: performanţă globală, productivitate, cifră de afaceri şi profit brut.

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România este o confederaţie patronală reprezentativă la nivel național, cu personalitate juridică, independentă, non-profit şi apolitică, a cărui misiune este de a „reprezenta unitar și eficient interesele IMM-urilor și a mișcării patronale la nivel național și internațional, de a promova și susține dezvoltarea și creșterea competitivității și performanței mediului de afaceri din România”.

Alte știri ADR Muntenia