ADR Sud Muntenia

ADR Sud-Muntenia, prezentă la „Gala Business”

Vineri, 23 februarie a.c., a avut loc „Gala Business”, organizată de Primăria Municipiului Călărași.

La invitația primarului, Marius Grigore Dulce, din partea Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, au participat Gabriela Călin, director Direcția Autoritatea de Management pentru Programul Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027, Andreea-Mirela Tache, directorul Cabinetului Directorului General, alături de alți angajați ai instituției.

La festivitate au luat parte reprezentanți ai autorităților locale, ai mediul academic, de business, dar și ai societății civile și mass-media.

Evenimentul a reprezentat o oportunitate de a recunoaște, a premia și de a sărbători realizările și contribuțiile semnificative aduse de liderii și companiile din comunitatea locală: „Un eveniment al oamenilor care ne aduc locuri de muncă, bani la buget și dezvoltare în municipiu.”

Premiile au reflectat diversitatea dar și performanța în lumea afacerilor. În spatele fiecărei nominalizări, s-au aflat exemple incredibile de perseverență, eforturi susținute și povești motivaționale.

Invitată să ia cuvântul din partea ADR Sud-Muntenia, Andreea-Mirela Tache a propus o întâlnire de lucru pentru a veni în întâmpinarea autorităţile publice implicate activ în sprijinirea mediului de afaceri, dar și a reprezentanților IMM-urilor, oferind informații despre posibilitățile de dezvoltare existente la nivel regional, tendințele și prioritățile PR Sud-Muntenia 2021-2027.

Totodată, directorul Cabinetului Directorului General, a reamintit că în data de 15 martie 2024, ora 08:00, începe depunerea de proiecte în cadrul apelului destinat microîntreprinderilor și întreprinderilor mici - Prioritatea 1 - „O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice”, RSO1.3 - „Intensificarea creșterii sustenabile și creșterea competitivității IMM-urilor și crearea de locuri de muncă în cadrul IMM-urilor, inclusiv prin investiții productive”, Operațiunea A - „Intensificarea creșterii sustenabile și a competitivității microîntreprinderilor și întreprinderi mici din regiunea Sud-Muntenia”, în cadrul Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027.

ADR este Autoritatea de management pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 și va gestiona peste 1,57 miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii - Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

Alte știri ADR Muntenia