ADR Sud Muntenia

ADR Sud-Muntenia, prezentă la „Connecting women in business”

Joi, 2 noiembrie 2023, Gabriela Călin, directorul Direcției Autoritatea de Management pentru Programul Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027, împreună cu Andreea-Mirela Tache, directorul Cabinetului Directorului General, din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, au participat, în calitate de speakeri, la evenimentul de business networking „Connecting women in business”.

Evenimentul a avut loc în municipiul Câmpulung, din județul Argeș, la inițiativa Organizației Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor din România (OFA UGIR) și a reprezentat o ocazie de a descoperi oportunități valoroase de dezvoltare a afacerilor, noutăți cu privire la finanțări, modalități de instruire pentru angajați în era digitală, dar și aspecte cheie ce definesc rolul implicării femeilor în societatea românească. Totodată, întâlnirea a marcat lansarea oficială a filialei OFA UGIR Argeș.

Prin această întâlnire, ADR Sud-Muntenia, în calitatea sa de Autoritate de Management pentru PR Sud-Muntenia 2021-2027, și-a propus să vină în întâmpinarea mediului privat, oferind informații despre posibilitățile de dezvoltare existente la nivel regional, precum și despre tendințele și prioritățile Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027.

ADR este Autoritatea de management pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 și va gestiona peste 1,5 miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii - Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

OFA UGIR este o organizație patronală care are drept obiectiv creșterea importanței rolului femeii în dezvoltarea societății românești, sprijinirea, promovarea femeilor antreprenor, cu reprezentare în toate cele 42 de județe din țară și susținerea inițiativelor de business care vor genera produse și servicii inovatoare. În acest context, OFA UGIR își propune să fie vocea unitară care să pledeze ca egalitatea de gen să fie respectată la nivel national.

Alte știri ADR Muntenia