ADR Sud Muntenia

ADR Sud-Muntenia, prezentă la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2023

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a participat la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2023, unde a prezentat oportunitățile de carieră pentru absolvenții de studii superioare interesați să-și valorifice potențialul profesional în domeniul dezvoltării regionale.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Călărași a organizat vineri, 27 octombrie 2023, începând cu ora 09:00, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenții Promoției 2023.

La eveniment au fost invitați să participe reprezentanții mediului privat, ONG-uri, instituții din tot județul Călărași, în total fiind prezentate 200 de posturi vacante adresate în special tinerilor absolvenți, dar și celorlalte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.În acest moment, avem scoase la concurs șase posturi de evaluator tehnic și evaluator financiar.

ADR Sud-Muntenia deține rolul de:

  • Autoritate de management pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027
  • Organism Intermediar pentru: Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020;
  • Programul Sănătate 2021-2027;
  • Programul Tranziție Justă  2021-2027, la nivelul județului Prahova.

În total, pe cele patru programe, ADR Sud-Muntenia gestionează peste trei miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii - Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

Așadar, ținând cont de volumul mare de lucru înregistrat la nivelul Agenției, în viitorul apropiat vor fi scoase la concurs mai multe posturi vacante.

Persoanele care doresc să se alăture echipei noastre își pot depune CV-ul la adresa: resurseumane@adrmuntenia.ro

Alte știri ADR Muntenia