ADR Sud Muntenia

ADR Sud-Muntenia, premiată la „Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin”

În data de 1 martie 2024, a avut loc la Târgu Mureș, „Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin, organizată la inițiativa Organizația Femeilor Antreprenor din România din Uniunea Generală a Industriașilor din România (OFA UGIR), filiala Mureș.

Evenimentul a reprezentat un moment important de apreciere și valorizare a femeilor antreprenor, care cred în construirea unui viitor mai bun prin implicarea proprie și activă în dezvoltarea economiei românești.

Astfel, în cadrul evenimentului, Gabriela Călin, directorul Direcției Autoritatea de Management pentru Programul Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027 și Andreea-Mirela Tache, directorul Cabinetului Directorului General, din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, au primit premiul special la categoria „Excelență în management, pentru promovarea Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027, pentru IMM-uri”. Distincțiile au fost înmânate de Ana-Maria Icătoiu, vice-preşedinte OFA UGIR.

Gala și-a propus să felicite, să premieze și să aducă în lumina reflectoarelor, femeile de valoare, creative și puternice cu rezultate impresionante în toate sectoarele de activitate pe care patronatul le promovează: antreprenoriat, educație, sănătate, cultură și turism, proiecte europene, social și dezvoltare comunitară.

ADR Sud-Muntenia este Autoritatea de management pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 și va gestiona peste 1,57 miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii - Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

De asemenea, ADR Sud-Muntenia este Organism Intermediar pentru Programul Tranziție Justă 2021-2027 și va administra în total peste 277 milioane de euro, fonduri ce vor putea fi accesate de companiile și administrațiile publice locale din Prahova, pentru a face față provocărilor economice și sociale legate de tranziția către o economie verde.

Alte știri ADR Muntenia