ADR Sud Muntenia

ADR Sud Muntenia a semnat primele contracte de finanţare în cadrul POS CCE

4-1378454046.jpg

Joi, 5 septembrie, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, s-au semnat primele contracte de finanţare pentru proiectele depuse în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” (POS CCE).

Evenimentul, organizat cu ocazia semnării acestor contracte, s-a bucurat de prezenţa prim-ministrului Victor Ponta şi a ministrului fondurilor europene, Eugen Teodorovici. Cu această ocazie, aproximativ 40 de societăţi comerciale au devenit beneficiare de fonduri europene, contractele semnate având o valoare totală de aproape 72 milioane de lei.

ADR Sud Muntenia a fost desemnată Organism Intermediar în regiunea noastră pentru implementarea Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”, în urma semnării acordului-cadru încheiat cu Ministerul Economiei, în calitate de Autoritate de Management pentru POS CCE, document ce a intrat în vigoare în data de 11 martie 2013.

Agenţia are atribuţii de implementare a Axei Prioritare 1 – Un sistem de producţie inovativ şi eco-eficient: Operaţiunea 1.1.1 Sprijin pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv prin investiţii tangibile şi intangibile - investiţii pentru întreprinderi mici şi mijlocii; Operaţiunea 1.1.2 Sprijin pentru implementarea standardelor internaţionale; Operaţiunea 1.1.3 Sprijin pentru accesul pe noi pieţe şi internaţionalizare şi, respectiv, Operaţiunea 1.3.2 Sprijin pentru consultanţă acordat IMM-urilor.

Alte știri ADR Muntenia