ADR Sud Muntenia

A fost prelungit apelul de proiecte privind crearea unei rețele de centre de zi pentru copiii expuși riscului de a fi separați de familie

Prin Ordinul ministrului familiei, tineretului și egalității de șanse nr. 20144 din 06.02.2023, a fost prelungit termenul limită pentru depunerea proiectelor finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență, componenta 13 - Reforme Sociale, investiția I1 - Crearea unei rețele de centre de zi pentru copiii expuși riscului de a fi separați de familie. Cererile de finanțare pot fi depuse, exclusiv electronic, până pe 10 aprilie 2023, ora 23.59, în platforma PNRR - link: https://proiecte.pnrr.gov.ro/#home.

Componenta are ca obiectiv general creșterea gradului de integrare și de acces la serviciile sociale și de inserție socio-profesională a unor categorii defavorizate, dezvoltarea unor politice active de stimulare a formalizării muncii și de creștere a impactului și calității serviciilor de asistență socială și de ocupare coroborat cu stimularea accesului pe piața forței de muncă prin dezvoltarea unor formule flexibile de lucru și a unor măsuri de activare în zona economiei sociale.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să transmiteți un e-mail la adresa: pnrr@adrmuntenia.ro sau puteți vizita pagina https://mfamilie.gov.ro/1/pnrr/.

Alte știri ADR Muntenia