ADR Sud Muntenia

Directorul ADR Sud Muntenia va participa la conferinţa internaţională „Disparităţi regionale: tipologie, impact management”

În perioada 20 - 21 octombrie, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, va participa la cea de-a V-a ediţie a conferinţei internaţionale „Disparităţi regionale: tipologie, impact management”, ce va avea loc în Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat de Centrul de Geografie Regională din cadrul Facultăţii de Geografie, Universitatea Babeş-Bolyai, în colaborare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, şi va avea ca scop facilitarea unei colaborări în vederea schimbului, într-o manieră interdisciplinară, de cunoştinţe, experienţe, rezultate ale cercetării privind dinamica, starea actuală şi impactul disparităţilor regionale, dar şi de idei privind identificarea de soluţii şi alternative viabile pentru o dezvoltare regională durabilă. Cu această ocazie, directorul ADR Sud Muntenia va susţine o alocuţiune pe tema dezvoltării regionale.

La evenimentul cu participare internaţională de la Cluj vor participa cadre didactice universitare, cercetători, practicieni, factori de decizie, doctoranzi, dar şi persoane interesate de aspectele complexe şi provocările ridicate de identificarea şi gestionarea disparităţilor regionale la România.

      Cu această ocazie va fi organizată şi o expoziţie de carte cu vânzare pentru a oferi participanţilor la conferinţă oportunitatea de a face schimb sau de a procura câteva dintre cele mai noi titluri publicate în domeniul geografiei şi al studiilor regionale.

Mai multe informaţii despre aceasta acţiune pot fi găsite pe website-ul conferinţei http://georeg.conference.ubbcluj.ro/ro/acasa.html .

Alte știri ADR Muntenia