ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 27 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe


Sediul ADR Sud Muntenia
Inregistrare newsletter ADR Sud Muntenia
TRIMITE

Bine aţi venit pe noul site al Agenţiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia

În aceste pagini dorim sa va prezentam activitatea Agenţiei noastre cât şi potenţialul incredibil al Regiunii Sud Muntenia. Informaţiile pe care le oferim pot fi utile atât celor care doresc să investească în regiunea noastră cât şi celor care doresc să viziteze zona sau să se stabilească în această parte a României.

Misiunea noastră consta în stimularea dezvoltării sociale si economice, echilibrate si durabile a Regiunii, prin elaborarea şi implementarea de strategii şi programe, atragerea de investiţii si promovarea Regiunii pe plan intern si extern.
Cheia reuşitei noastre este acţiunea în parteneriat cu administraţiile publice locale, societatea civila si mediul de afaceri.

Agenţia oferă comunităţii posibilitatea de a-si construi si afirma identitatea europeana, beneficiarilor servicii de cea mai buna calitate si personalului un mediu de lucru care sa îi aducă satisfacţii personale.
Capitalul nostru cel mai important îl reprezintă angajaţii Agenţiei, tineri, entuziaşti, competenţi, loiali, capabili sa asimileze noul. Ei vor face posibila punerea în aplicare a misiunii declarate.

Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.