ADR Sud Muntenia

ADR Sud Muntenia a publicat metodologia de selecție a partenerilor relevanți pentru Comitetul de Monitorizare a Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027

Autoritatea de Management a Programului Regional Sud Muntenia 2021-2027 lansează procesul de constituire a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional Sud Muntenia 2021-2027.

Comitetul de Monitorizare pentru Programul Regional Sud-Muntenia sau CM PRSM este structura de tip partenerial, fără personalitate juridică, cu rol decizional strategic în procesul de implementare a Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027, care se instituie cu respectarea principiului parteneriatului și îndeplinește funcțiile prevăzute la art. 38 din Regulamentul (UE) nr. 1060/2021.

În vederea selectării unor parteneri relevanți din cadrul societății civile, mediului universitar și mediului de cercetare de la nivel regional, implicați ca membri ai comitetului, Autoritatea de Management a Programului Regional Sud Muntenia 2021-2027 invită organizațiile interesate din rândul partenerilor menționați anterior să își exprime interesul pentru participarea în cadrul Comitetul de Monitorizare pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027, prin completarea formularului de intenție și transmiterea acestuia pe adresa secretariat.cmsm@adrmuntenia.ro.

Menționăm că, în cadrul acestui proces vor fi selectate șase entități.

Termenul limită pentru transmiterea dosarelor de candidatură este 16 noiembrie 2022.

În cadrul procesului de selecție, Autoritatea de Management a Programului Regional Sud Muntenia 2021-2027 va avea în vedere reprezentativitatea, expertiza și experiența organizațiilor selectate, acestea urmând să fie implicate activ în coordonarea strategică.

Autoritatea de Management precizează totodată că, în cazul în care partenerii din cadrul societății civile, mediului universitar și de cercetare de la nivel regional fac parte dintr-o organizație de tip confederativ general/sectorial, nu vor fi luate în considerare formularele de intenție transmise individual de către membrii acestora.

În urma finalizării procesului de selecție a organizațiilor, Autoritatea de Management a Programului Regional Sud Muntenia 2021-2027, va solicita nominalizarea participanților la Comitetul de Monitorizare în termen de 3 zile lucrătoare.

Metodologia de selecție a partenerilor relevanți pentru Comitetul de Monitorizare pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 este publicată pe site-ul ADR Sud Muntenia, www.adrmuntenia.ro, secțiunea Despre noi > Activitatea ADR Sud-Muntenia > Dezvoltare regională > 2021-2027 > Programul Regional Sud‐Muntenia 2021‐2027, link: https://www.adrmuntenia.ro/index.php/download_file/article/826/metodologie-CM-PR-SM.rar.

Alte știri ADR Muntenia