ADR Sud Muntenia

„Start pentru afacerea ta!” - s-au afișat câștigătorii concursului de idei de afaceri!

Finalizarea cursului în județul Călărași
Finalizarea cursului în județul Călărași

Joi, 2 august 2018, au fost publicate rezultatele concursului de idei de afaceri organizat în cadrul proiectului „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”.

Pentru finalizarea cursurilor de formare antreprenorială, cursanții au depus proiectele cu ideile de afaceri. Joi, 2 august, Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România a afișat rezultatele pentru câștigătorii concursului de idei de afaceri pentru primele cinci grupe din Călărași, Argeș (2 grupe), Teleorman, Dâmbovița. Primele trei persoane din fiecare grupă care au obținut punctajul cel mai mare au primit un premiu în bani de 500 de lei.

Lista cu câștigătorii concursului, precum și detalii privind procesul de evaluare și punctajele obținute au fost afișate pe site-ul PTIR și poate fi consultată accesând http://www.ptir.ro/2018/08/rezultatele-concursului-de-idei-de-afaceri-start-pentru-afacerea-ta-regiunea-sud-muntenia/

Proiectul „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia” este implementat de Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, în calitate de beneficiar, și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de partener.

Proiectul a demarat în data de 3 ianuarie 2018, are o perioadă de implementare de 36 luni, bugetul total este de 11.150.504,77 lei, fiind finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3 - Locuri de muncă pentru toți, Obiectiv specific 3.7 - Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană, „România Start-Up Plus”.

Alte știri ADR Muntenia