ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 22 August 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 27 Iunie 2014
Noi contracte de finanțare pentru sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor
Luni, 30 iunie, la sediul ADR Sud Muntenia se vor semna ultimele contracte de finanţare la nivelul regiunii Sud Muntenia, în cadrul programului Regio, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” – apelul 3 (20 martie – 17 aprilie 2014).

În cadrul celui de-al 3-lea apel de proiecte s-au depus 317 cereri de finanţare prin care se solicită fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea microîntreprinderilor în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013.

Sesiunea de depunere a cererilor de finanţare pentru dezvoltarea microîntreprinderilor din regiunea Sud Muntenia s-a desfăşurat în perioada 20 martie – 17 aprilie, solicitanţii eligibili pentru acest apel de proiecte fiind societăţile comerciale sau societăţile cooperative care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate detaliate în cadrul ghidului. Activităţile pentru care s-au depus proiectele în această perioadă vizează achiziţionarea de echipamente, utilaje sau sisteme IT.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.