ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 22 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 20 Iunie 2014
Se semnează primele contracte de finanţare pentru dezvoltarea microîntreprinderilor în cadrul programului Regio, depuse în sesiunea a 3-a
Luni, 23 iunie, la sediul ADR Sud Muntenia se vor semna primele contracte de finanţare la nivelul regiunii Sud Muntenia, în cadrul programului Regio, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” – apelul 3 (20 martie – 17 aprilie 2014).

La sediul ADR Sud Muntenia s-au depus, în cadrul celui de-al 3-lea apel de proiecte, 317 cereri de finanţare prin care se solicită fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea microîntreprinderilor în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013.

Sesiunea de depunere a cererilor de finanţare pentru dezvoltarea microîntreprinderilor din regiunea Sud Muntenia s-a desfăşurat în perioada 20 martie – 17 aprilie, solicitanţii eligibili pentru acest apel de proiecte fiind societăţile comerciale sau societăţile cooperative care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate detaliate în cadrul ghidului. Activităţile eligibile pentru care s-au depus proiectele în această perioadă vizează achiziţionarea de echipamente, utilaje sau sisteme IT.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.