ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Joi, 21 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 16 Mai 2014
Sesiunea de informare destinată Organismelor Intermediare din regiunea Sud Muntenia
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia organizează marţi, 20 mai, cea de-a şasea Sesiune de informare destinată Organismelor Intermediare din regiunea Sud Muntenia.

Evenimentul va avea loc la sediul Agenţiei din municipiul Călăraşi şi are ca scop realizarea unui schimb de experienţă între Organismele Intermediare responsabile de implementarea Programelor Operaţionale în regiunea de dezvoltare Sud Muntenia. Totodată, în cadrul acestei întâlniri vor avea loc discuţii privind oportunităţile de finanţare pentru perioada de programare 2014 – 2020 şi domeniile prioritare ale Planului de Dezvoltare Regională Sud Muntenia 2014 – 2020.

Întâlnirea de lucru este finanţată prin Regio, Axa prioritară 6 „Asistenţă tehnică”, şi are scopul de a disemina rezultatele Programului Operaţional Regional, precum şi de a facilita un schimb de experienţă între Organismele Intermediare responsabile de implementarea Programelor Operaţionale în regiunea de dezvoltare Sud Muntenia.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.