ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 22 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Marti, 15 Aprilie 2014
Clarificări pentru Ghidul solicitantului DMI 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”
Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional a adus noi clarificări în legătură cu aplicarea unor prevederi din Ghidul Solicitantului pentru Domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”, referitor la apelul 3 de proiecte, în ceea ce priveşte eligibilitatea unor echipamente.

Reamintim că cererile de proiecte pentru DMI 4.3 pot fi depuse la sediul Agenţiei până în data de 17 aprilie, ora 14:00, iar solicitanţii eligibili pentru acest apel de proiecte sunt societăţile comerciale sau societăţile cooperative care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate detaliate în cadrul ghidului.

În actuala sesiune de depunere de proiecte sunt eligibile doar dotările (echipamente, utilaje, sisteme IT), nu și lucrările de construcţii. Documentul cu noile clarificări ale AM POR poate fi descărcat de pe site-ul Agenţiei dedicat programului Regio, http://regio.adrmuntenia.ro, secţiunea Ghidul solicitantului, link: http://regio.adrmuntenia.ro/s18/domeniul-major-de-interventie-43---sprijinirea-dezvoltarii-microintreprinderilor/.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.