ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Sambata, 01 Martie 2014
Autoritatea de Management a prelungit termenul pentru consultarea publică a Ghidului solicitantului pentru infrastructura educațională
Prin Decizia DG REGIO C(2013)9772/ 19.12.2013, Comisia Europeană a aprobat realocarea, de la alte Programe Operaţionale, a 150 de milioane de euro pentru Axa prioritară 3 a Programului Operațional Regional 2007 – 2013 – „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, DMI 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.

Autoritatea de Management a Programului Operațional Regional anunţă prelungirea termenului pentru consultarea publică a Ghidului solicitantului pentru acest domeniu de intervenție. Observațiile/ comentariile pot fi transmise până în data de 7 martie 2014 (termenul iniţial fiind 28 februarie), ora 16:30, pe adresele de e-mail: ovidiu.panaite@mdrap.ro și info@mdrap.ro.

Ghidul solicitantului pentru DMI 3.4 supus consultării publice poate fi consultat pe site-ul Agenţiei dedicat programului Regio, http://regio.adrmuntenia.ro, secţiunea Ghidul Solicitantului > Axa prioritară 3 > DMI 3.4, link: http://regio.adrmuntenia.ro/s14/domeniul-major-de-interventie-34-reabilitareamodernizareadezvoltarea-si-echipare/.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.