ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 07 Noiembrie 2013
Comitetul de Monitorizare al Programului Operaţional Regional se reuneşte la Sibiu
Reprezentanţii regiunii de dezvoltare Sud Muntenia participă în perioada 7 – 8 noiembrie, la Sibiu, la întrunirea Comitetului de Monitorizare a Programului Operaţional Regional (CM POR) 2007 – 2013.

În cadrul şedinţei vor avea loc discuţii despre analiza generală privind stadiul implementării Programului Operaţional Regional - gradul de absorbţie, previziuni financiare -, măsuri întreprinse pentru accelerarea implementării POR, precum şi despre elaborarea documentelor de programare pentru perioada 2014 – 2020. Totodată, cu această ocazie, se va prezenta stadiul implementării POR la nivelul celor opt regiuni de dezvoltare din ţară.

CM POR este o structură naţională de tip partenerial, fără personalitate juridică, cu rol decizional şi strategic în procesul de implementare a Programului Operaţional Regional 2007 - 2013. Rolul CM POR este de a asigura eficacitatea şi calitatea implementării Programului Operaţional Regional, iar funcţionarea sa este în conformitate cu prevederile Regulamentului Consiliului Uniunii Europene nr. 1083/2006, privind regulile generale de aplicare a Fondului European pentru Dezvoltare Regională, Fondului Social European şi Fondului de Coeziune.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.