ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Trei obiective finanțate prin Regio inaugurate la Mioveni, județul Argeș
În data de 6 noiembrie, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, a participat la Mioveni la evenimentul de inaugurare a trei obiective finanţate cu fonduri nerambursabile Regio. Proiectele, ce fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană al oraşului Mioveni, au primit finanţare în cadrul Axei prioritare 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli de creştere”, DMI 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană”, Subdomeniul „Centre urbane”.

Cele trei obiective ce au fost inaugurate la Mioveni sunt următoarele: podul peste râul Argeșel (modernizat prin construirea a două benzi suplimentare de acces în oraș - „Modernizarea podului peste râul Argeşel prin crearea a 2 benzi suplimentare de acces în oraşul Mioveni”); strada „I.C. Brătianu” (modernizată prin crearea a două benzi suplimentare - „Modernizarea străzii I.C. Brătianu din oraşul Mioveni prin crearea a două benzi suplimentare”); un nou tronson de iluminat public („Creşterea accesibilităţii cetăţenilor la servicii de utilităţi prin extinderea sistemului de iluminat public în oraşul Mioveni”).

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.