ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 16 August 2012
Secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Marcel Ioan Boloş, în vizită la ADR Sud Muntenia!

Vineri, 17 august, începând cu ora 12:00, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia va avea loc Briefingul de presă, organizat cu ocazia semnării contractului de finanţare al proiectului „Înfiinţare structură de afaceri în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu”. Beneficiarul contractului de finanţare este SC EUROPEAN LOGISTIC PARK INTERNATIONAL SRL, iar valoarea totală a proiectului este de 84.911.578,52 lei. Acesta va primi asistenţă nerambursabilă în cadrul Regio – Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, DMI 4.1 „Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală”.

La acest eveniment va fi prezent secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), domnul Marcel Ioan Boloş, care va semna contractul de finanțare din partea Autorităţii de Management pentru POR. De asemenea, va mai fi prezent şi domnul Iuliu Bara, director general în Direcţia Generală pentru Cooperare Teritorială din cadrul MDRT.

 

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.