ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 22 Iunie 2012
Sesiunea de informare destinată Organismelor Intermediare din regiunea Sud Muntenia

 Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia organizează cea de-a patra sesiune de informare destinată Organismelor Intermediare din regiunea Sud Muntenia.

Evenimentul va avea loc în data de 26 iunie, în municipiul Călăraşi, la sediul Agenţiei, din str. General Constantin Pantazi, nr. 7A. 

Întâlnirea de lucru este finanţată prin Regio, Axa prioritară 6 „Asistenţă tehnică”, şi are scopul de a disemina rezultatele Programului Operaţional Regional 2007 - 2013, precum şi de a facilita un schimb de experienţă între Organismele Intermediare responsabile de implementarea Programelor Operaţionale în regiunea de dezvoltare Sud Muntenia. În acest sens, fiecare Organism Intermediar este invitat să prezinte pe scurt situaţia derulării Programului Operaţional de care este responsabil. De asemenea, având în vedere pregătirea viitoarei perioade de programare, una din temele de discuţie aflate pe agenda întâlnirii va aborda acest subiect.

 ADR Sud Muntenia  este Organism Intermediar pentru Regio şi are responsabilităţi delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare din Regio puteţi obţine contactând experţii Serviciului Comunicare: 0242-331-769, 0242-315-009, 0728-026-708, fax: 0242-313-167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro. 

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.