ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 23 Martie 2012
Eveniment de semnare a unui nou contract de finantare la sediul ADR

Vineri, 23 martie a.c., domnul Liviu Muşat, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, împreună cu domnul Cristian Petrescu, ministrul dezvoltării regionale şi turismului, vor semna, la Călăraşi, contractul de finanţare pentru reabilitarea, extinderea şi modernizarea Centrului de Plasament Filipeştii de Târg din judeţul Prahova. 

Proiectul „Lucrări de modernizare, reţele utilităţi, facilităţi acces şi dotări la Centrul de Plasament Filipeştii de Târg, judeţul Prahova” va fi finanţat din Regio - Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de intervenţie 3.2 „Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale”. Beneficiarul acestui contract de finanţare este Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecția Copilului Prahova. Valoarea totală a contractului este de 3.917.194,44 lei, din care: valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR este de 2.381.992,06 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional este de 364.304,67 lei, iar cofinanţarea eligibilă a beneficiarului este de 56.046,87 lei. 


inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.