ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 22 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Marti, 06 Martie 2012
A aparut o noua versiune a Documentului cadru de implementare a POR

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional a lansat o noua versiune (februarie 2012) a Documentului cadru de implementare a POR (DCI). 

Acesta este  un document programatic naţional, elaborat pentru a stabili cadrul general al implementării  Programului Operaţional Regional. În acest scop,  Documentul Cadru de Implementare a POR detaliază, pe domenii majore de intervenţie, cine sunt beneficiarii proiectelor, care sunt activităţile eligibile, criteriile de eligibilitate şi selecţie a proiectelor, mărimea alocărilor financiare, sistemul de implementare, monitorizare şi evaluare a programului. 

DCI conţine informaţii necesare atât celor care implementează Programul Operaţional Regional, precum şi beneficiarilor acestui Program, respectiv cei care elaborează proiecte şi solicită finanţare pentru aceste proiecte. 

Pentru a asigura accesul la informație, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a publicat textul integral pe site-ul dedicat implementării programului în regiunea Sud Muntenia, http://regio.adrmuntenia.ro/s33/documente-strategice/


inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.