ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 18 August 2011
Sesiune de instruire destinată beneficiarilor de proiecte Regio

În data de 19 august 2011 cu începere de la orele 11.00, la Călăraşi, va avea loc o sesiune de instruire destinată beneficiarilor de fonduri Regio.

În cadrul seminarului de informare, ce se va desfăşura la sediul ADR Sud Muntenia, echipele de implementare invitate să participe vor primi informaţii de specialitate privind  etapele de derulare a activităţilor prevăzute în cererile de finanţare. De asemenea beneficiarii vor fi  informaţi despre documentele folosite în derularea contractelor (prefinanţare, notificare privind depunerea cererii de prefinanţare/rambursare, termen de depunere, documente ce trebuie să însoţească cererile de plată).

Astfel de întâlniri sunt organizate periodic, imediat după semnarea contractului de finanțare, cu toţi beneficiarii de finanţare nerambursabilă din cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Mai multe detalii legate privind sesiunile pentru beneficiari vă pot fi oferite de dl George Piperea, Şef Serviciu Monitorizare Proiecte, email monitorizare.oi@adrmuntenia.ro.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.