ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 08 Octombrie 2010
Suspendarea procesului de depunere a cererilor de finantare in cadrul DMI 4.3.
Având în vedere Instrucţiunea privind suspendarea depunerii de cereri de finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, emisă de Autoritatea de Management POR în data de 30 septembrie 2009,
Începând cu data de 1 noiembrie 2010, ora 12:00, se suspendă procesul de depunere a cererilor de finanţare în cadrul domeniului major de intervenţie 4.3. ”Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” în Regiunea de dezvoltare Sud- Muntenia.
Demararea etapei de verificare preliminară a cererilor de finanțare depuse în perioada 11 octombrie – 1 noiembrie 2010 se suspendă. Reluarea procesului va face obiectul unei analize la nivelul AMPOR asupra disponibilitătii fondurilor alocate regiunii de dezvoltare Sud- Muntenia.
Documentul integral este publicat pe site-ul nostru la adresa http://regio.adrmuntenia.ro/prevederi-aplicabile-potentialilor-beneficiari-p13.html

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.